AJANKOHTAISTA

  • Muista läheisiä ja ystäviä hierontalahjakortilla
  • Nyt ajanvaraus onnistuu myös varausjärjestelmän kautta https://slotti.fi/booking/miakinnunen/                                                                          Aikoja on järjestelmässä varattavissa rajoitetusti, joten olethan yhteydessä, jos järjestelmästä ei löydy sinulle sopivaa aikaa. Parhaiten tavoitat minut viestillä.
  • Pidetään toisistamme huolta – tullaan paikalle terveenä ja pestään käsiä
  • Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti, ePassin hyvinvointietu, Smartum hierontaetu sekä Edenred Hieronta
  • Akupunktio, Dry Needling ja kinesioteippaus hierontahoidon tukena ovat antaneet hyviä tuloksia lihas- ja nivelperäisten kipujen sekä lihaskireyksien hoidossa
  • Otan vastaan tiistaisin ja torstaisin Fysios Malmilla – nettiajanvaraus
  • Malmilla pääsee nauttimaan myös kuumakivihieronnasta. Lue lisää  
  • Teen myös yrityshierontoja

Tietosuojaseloste

Tämä on Mia Kinnusen henkilötietolain (10 ja 24§) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 18.02.2022. Tämä tietosuojaseloste kertoo, miksi ja mitä tietoja ajanvarauksen ja hieronnan yhteydessä kerätään sekä miten tietoja säilytetään.

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Mia Kinnunen, Y2605321-5

mia.kinnunen@kolumbus.fi

Puh. 0505877048, Kirkkotie 51, 04310 Tuusula

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste: Ajanvarauksessa kysyn nimeä, sähköpostiosoitetta varausvahvistusta varten ja puhelinnumeroa mahdollista yhteydenoton tarvetta varten. Esitietolomakkeella kerättyjä tietoja käytän asiakkaan terveydentilan kartoittamiseen ja asiakkaan hoidon suunnitteluun. Tietojenkäsittely perustuu terveydenhuollon ammattilaisen lakisääteiseen (mm. potilaslaki ja potilastietoasetus) velvollisuuteen laatia ja säilyttää hoidon järjestämisen kannalta tärkeitä tietoja.

Rekisteritietojen lähde: Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkailta ajanvarauksen yhteydessä ja vastaanotolla. Rekisteriin tallennettavia tietoja esitietolomakkeella ovat henkilötiedot, yhteystiedot, työ, harrastukset, mahdolliset sairaudet, lääkitykset ja vammat, hierontaan tulon syy ja kehon ongelma-alueet. Hoidon edetessä kirjataan hoitoon liittyvät tutkimukset sekä hoidon toteuttaminen.

Asiakastietojen luovuttaminen: Asiakastietoja ei luovuteta eteenpäin ilman asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa kirjallista suostumusta. Asiakas voi perua suostumuksensa kirjallisella ilmoituksella milloin tahansa. 

Tietojen säilytys: Nimi, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero tallennetaan Slotti-ajanvarausjärjestelmään, joka on suojattu salatulla yhteydellä sekä salasanalla. Esitietolomakkeen ja hoidon potilastiedot tallennetaan paperisena lukitussa kaapissa TotalFysion toimipaikassa ja tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Tiedot säilytysaika perustuu potilasasiakirja-asetukseen. Suurinta osaa potilastiedoista on säilytettävä 12 vuotta potilaan kuolemasta tai jos siitä ei ole tietoa, 120 vuotta potilaan syntymästä. Aktiivisten asiakkaiden osalta säilytän tietoja 12 vuotta asiakassuhteen päättymisestä.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista: Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdolliset virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Yhteistyössä:

TotalFysio

Fysios Järvenpää

Fysios  Malmi

Krapihovi Oy

Tuusulan golf klubi